Beschikbare informatie over deze foto

Kampioenschap van SIOD.
Tekst op de foto: S.I.O.D. 3 - Wesco 2. 5-0. Daar Wesco lang op zich laat wachten, wordt circa 10.15 uur begonnen S. is volledig W. verschijnt met 9 man. Direct na den aftrap eenige aanvallen van S. doch de W. achterhoede is op haar post, speciaal de keeper weert zich kranig en stopt vele moeilijke schoten. Na een half uur spelen zet de linksbuiten van S goed voor, waarop de middenspeler onhoudbaar scoort. even daarna wordt een doelpunt wegens buitenspel geannuleerd. Rust komt met 1-0 voor S. Na de rust is S. alhoewel zij nu tegen den sterke wind inspeelt, veel beter op dreef, telkens gaat het goed samenspelend op het Wesco doel af en heeft daardoor succes als de linksbinnen voor de 2e maal het net weet te vinden. S. miste in deze periode twee strafschoppen. Een doorbraak is S. bijna noodlottig, de back redt echter ten koste van een corner. Van een inzinking in de W. gelederen gelukt het S. nog drie doelpunten te maken, zodat het einde een 5-0 overwinning bregt voor S.O.O.D. die hiermede kampioen wordt hare afdeling. Rest nog te vermelden dat de wedstrijd in de beste verstandhouding werd gespeeld. Een woord van hulde voor het goede verdedigen van Wesco, speciaal de keeper, is hier zeker op zijn plaats.