4 februari 2024

Lunchconcert Volledige Vergunning

sfeervolle mix van bossa nova, ballads en swing

Dit is niet de vergunning die u verwacht, maar de naam van een jazzcombo. Klinkt bekend? Dat kan, want jazzcombo Volledige Vergunning speelde ook tijdens de kerstmarkt. Bij het lunchconcert in de Melkfabriek speelt het combo een sfeervolle mix van bossa nova, ballads en swing. Het combo speelt songs uit het American Songbook en een aantal jazzy arrangementen van popsongs. Deze keer is het niet alleen stilzitten en luisteren, maar er is ‘Volledige Vergunning’ om mee te swingen.

Het combo is ontstaan uit Bigband Enterprise. Zangeres is Alyda Wevers, die een jarenlange ervaring heeft als frontvrouw van diverse bigbands en jazzcombo’s.  Alyda wordt begeleid door Pjotr Jurtschenko op saxen en dwarsfluit. Pjotr is één brok muziek en is al jaren een veelgevraagd jazzmusicus. Kees Flameling speelt piano en David Jan Gelsema is op bas het rustpunt in dit combo.

Praktische informatie

Zoals gebruikelijk begint het lunchconcert van zondag 4 februari om 12.00 uur. In de pauze is er weer een broodje. Het museum is voor dit evenement uitsluitend bereikbaar via Overschiese Kerksingel 1.

De kosten: € 10,00 per persoon, inclusief lunch (graag bij binnenkomst contant betalen).

In verband met de lunch vraagt het museum je te reserveren via e-mail evenementen@museumoverschie.nl.
Reservering kan ook bij www.eventbrite.nl: