11 juni 2023

Lunchconcert Sommerhus in het kader van Zie Overschie in Museum Overschie

Lunchoncert Sommerhus in Museum Overschie

De muzikanten van het Rotterdamse duo Sommerhus zijn zo langzamerhand geen onbekenden meer in Overschie. Op zondag 11 juni zijn ze weer in het museum voor een lunchconcert.

Zangeres/gitarist Vera Jessen-Juhrend en zanger/contrabassist Peter Jessen zijn graag vernieuwend bezig en gaan nieuwe uitdagingen zeker niet uit de weg.

Zo hebben zij met Joz Knoop het pad betreden van het “Spoken Word” en dat lieten ze vorig jaar horen in Museum Overschie.

Zie Overschie

Ze spelen eigen werk, maar draaien hun hand ook niet om voor bekend nostalgisch repertoire. Bijvoorbeeld bekende en onbekende nummers van The Everly Brothers.

Het thema van Zie Overschie is gericht op “covers”. Daar maakt dit trio vast iets moois van! Ben je ook benieuwd wat Sommerhus bij Zie Overschie gaat spelen? Koop dan alvast je kaartje.

Praktische informatie

Sommerhus speelt tijdens Zie Overschie op zondag 11 juni tussen 12.00 en 14.00 uur. Na afloop van het concert wordt er eenvoudige lunch geserveerd.

Kaarten voor dit concert (inclusief lunch) zijn voor € 10,00 te koop via Eventbrite: € 10,00 per stuk te koop via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lunchconcert-sommerhus-640499520307