29 oktober 2023

Lunchconcert Kloos

Deze zondag treden de 10 gepassioneerde vrouwen met een gevarieerd programma op in de Melkfabriek

KLOOS 

Close harmonie in Museum Overschie op 29 oktober

Op 29 oktober zingen de tien zangeressen van KLOOS een gevarieerd repertoire lichte muziek, variërend van jazz tot wereldmuziek en alles daar tussenin. Het is een lunchconcert, met een broodje, dus koop vooraf een kaartje of meldt u van te voren even aan – dan weet het museum hoeveel broodjes er gesmeerd moeten worden.

Driestemmig

Vocalgroep KLOOS is opgericht in november 2013 en bestaat dus bijna 10 jaar. In de loop van de jaren zijn er diverse wisselingen geweest, maar op dit moment bestaat de formatie uit tien gepassioneerde vrouwen die graag 3-stemmig close harmony zingen. Alle zangeressen hebben ruime ervaring opgedaan bij diverse Rotterdamse koren. Hun passie voor het zingen van pittige arrangementen en de onderlinge band bracht hen tot KLOOS.

Terug in het museum

KLOOS presenteert zich op allerlei podia, zoals het Archeon, theater Het Schuurkerkje in Maassluis (en een poëzie evenement in die stad), het Zakkendragershuisje in Delfshaven en in de Grote Kerk in Overschie. En nu dan voor de 2e keer in het Museum.

Vocalgroep KLOOS staat onder leiding van zangdocente en dirigente Karin Schipper (www.koor-zing.nl). Karin is afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium en geeft leiding aan diverse kleine en grote groepen. Daarnaast geeft ze zangles en pianoles.

Praktische informatie

Het lunchconcert in de Melkfabriek van het Museum begint zoals gebruikelijk om 12.00 uur, met in de pauze het gebruikelijke broodje. Het Museum is voor dit evenement alleen bereikbaar via Overschiese Kerksingel 1. De kosten bedragen inclusief de lunch € 10,00 per persoon. Kaarten zijn te koop via Eventbrite. Of reserveer van te voren toegangskaarten via  e-mail en betaal contant voor aanvang.